Advertisements

Besøk Det grønne skafferi 2018

Vil du komme på besøk og ta en titt i min lille oase av en kjøkkenhage, høre litt om hvordan jeg har bygd den opp, få noen ulike spontane tips og triks, hente litt inspirasjon eller bare oppleve en uperfekt kjøkkenhage som produserer mye mat? Eller kanskje har du ønske om at jeg skal snakke om et tema som jeg kan demonstrere “in situ”, så ta kontakt da vel! Jeg inviterer hagelag etter avtale, men åpner også opp for publikum to ganger i år som ifjor.

20170814_191034 (1)

Hagelag

Om ditt hagelag ønsker å komme på besøk får dere en omvisning og jeg demonstrere/forteller om et aktult tema for den aktuelle årstiden. Ta kontakt så tilpasser vi deres ønskermål.

Hagebesøk publikum

Jeg holder åpent for publikum til å besøke kjøkkenhagen i juni og i september i 2018.

Juni

Fra juni er vi selvforsynt på grønnsaker fra hagen. Selv om det er i startgropen på sesongen på friland, så har vi høstet i månedsvis allerede fra drivhus og pallekarmer med lokk. Jeg forteller litt generelt om hagen og om hvordan jeg planlegger og tilrettelegger for tidlige avlinger. Det blir mulighet for å kjøpe vaffel og kaffe, ulike grønnsaksplanter, samt sommerblomster og solbærplanter.

Tid: Søndag 17. juni kl. 14-16

Sted: Birkelandvegen 7, Molde

150 kr. per person, åpent for alle.

Vipps.nr: 95 111 003

September

Nå står hagen i full flor, det meste er på høyde og sommerblomstene kommer for fullt, dette er høysesongen. Men noe er også rykket bort for å gi plass til nye vekster som skal vokse utover høsten. Nå forbereder jeg for vinteren. Jeg forteller litt generelt om hagen og om hvordan jeg tenker med avløsende grøder for å få avling over en lang sesong, og hvordan jeg forbereder for vinterdyrking, samt mye mer. Det blir mulighet for å kjøpe vaffel og kaffe, samt ulike planter som asparges, samt sommerblomster og solbærplanter.

Tid: Søndag 2.september kl. 14-16

Sted: Birkelandvegen 7, Molde

150 kr. per person, åpent for alle. Vipps gjerne og vis frem ved inngangen.

Vipps.nr: 95 111 003

Inngangspenger

Jeg tar en liten slant i inngangspenger. Det kreves endel forberedelser for meg å åpne opp hagen for publikum og jeg byr på meg selv fra a til å, så jeg synes det er rett og rimelig å ta litt betalt. Men mest av alt gjør jeg det fordi jeg synes det er så gøy å få vise frem og snakke hage med folk som er interessert og deler interessen, så jeg håper du skal synes det er verd å ta turen.

Parkering

Det er parkering forbudt i gata vår, jeg oppfordrer alle som vil komme på besøk til å gå eller sykle, eller finne andre steder i nærheten man kan parkere. Ved hagelag som samkjører så pleier vi å få til å organisere parkering i nærmiljøet.

Husk å avtale

Jeg tar kun imot hagebesøk med avtale, min tid er dyrebar i den travle småbarnsperioden, og jeg må derfor prioritere hvordan jeg bruker den.  Derfor åpner jeg opp hagen ved jevne mellomrom så folk kan komme på besøk disse faste tidene.

 

IMG_5063

Et stort velkommen, med vennlig hilsen Maria!

2018-05-28/ Maria Berg Hestad

Advertisements

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: