fbpx

Synger og signerer med kjærlighet

Litt kleint er det jo, men det er snart jul og tid for å by på seg selv og gi masse kjærlighet! Jeg elsker å synge , så da synger jeg mens jeg signerer og sender med denne sangen, og ned i pennen, masse kjærlighet ut til alle sterke kvinner (og menn) som dyrker på og som følger og støtter meg og gir kjærlighet i kommentarfeltet hver eneste dag! Ekstra mye kjærlighet til dere som har kjøpt boken av meg da, så klart!

Både sang og signering er litt hurra-mei-rundt, men det er tanken som teller! ❤️ De 10 bøkene som ble signert under innspillingen av sangen, er signert med «Perfect». Gøy om jeg hører tilbake fra dere som evt. får en av de! Husk at dere er sterke, vakre og helt perfekte slik dere er! En stor takk for all kjærligheten jeg får! 🙂 Alt godt, Maria «Sheeran»!

PS: Hold ut, den tar seg opp! 😊

2020-11-17/Maria Berg Hestad

3 kommentarer om “Synger og signerer med kjærlighet

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: