fbpx

Boklansering i Det grønne skafferi 12.september

12.september kl. 14-16 inviterer jeg til en uhøytidlig boklansering i Det grønne skafferi. Dette blir eneste sjanse for å komme og se kjøkkenhagen min i år.

Jeg rydder og luker og åpner opp for den som vil komme hit og se årets versjon av kjøkkenhagen. Jeg «tegner og forteller» litt om hagen og om den rykende ferske boken min.

Vi fikser en enkel kafé med kaffe og te, alt etter vær, føreforhold og smittevern-regler. Her kan man selvsagt også få kjøpt boken min signert, samt litt frø og kanskje noen gulrøtter – hvem vet hva som dukker opp for salg?

På grunn av smittevern-regler må jeg sette et maks antall besøkende til 30 stk. Alle må overholde en meters avstand til hverandre, med mindre man er i familie etc.

For å sikre deg billett går du inn og kjøper en billett til «Boklansering i Det grønne skafferi». Denne kvitteringen vises i inngangen ved ankomst.

Det blir også mulighet for å se markedshagen for den som ønsker det, vi går dit ned i samlet flokk ca. kl. 1530. Her forteller jeg litt om den.

Boksalg åpent for alle

Etter omvisning i markedhagen blir det boksalg og signering mellom kl. 1600-1700. Boksalget er åpent for alle, også de som ikke har vært på arrangementet tidligere, som vil komme å kjøpe boken signert.

Parkering

Oppfordrer flest mulig om å la bilen stå, beste mulighet er å parkere ved markedshagen som ligger i Frænavegen 126. Vi avslutter arrangementet her, så like greit å sette bilen her også. Det tar bare fem minutter å gå til Det grønne skafferi som ligger i Birkelandvegen 7.

Et stort velkommen!

2020-09-01/Maria Berg Hestad

3 kommentarer om “Boklansering i Det grønne skafferi 12.september

  1. Så spännande och fint det hade varit att få besöka din köksträdgård! Jag bor tyvärr i Sverige så jag får hålla tillgodo med dina foton och texter, och videos. Tack för en mycket inspirerande blogg! Jag lär mig massor och inspireras till ännu mer odling!

    1. Så kjekt du vil komme! Du «melder» deg på ved å kjøpe en billett på Vippsbutiklen min 565822 😉

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: