fbpx

Kjøp boken signert!

Det er flere som har etterspurt å få kjøpe boken min signert. Det er jo så gøy, jeg får jo helt dåne-dimpen som de sier på svensk. Men å ha et system for signering er ikke nødvendigvis sånt man planlegger for når man er debutant og aldri har gitt ut bok tidligere. Men nå har jeg endelig en plan for hvordan dette skal foregå! Jeg tar inn et begrenset antall bøker som jeg signerer, pakker og sender selv hjemmefra.

Kjenner det er med skrekkblandet fryd jeg ser frem til å motta en stabel med bøker inn i vårt lille hjem fylt med barn. Men tenk å få holde sin egen bok i hendene for første gang! Ahh, jeg gleder meg sånn!

Kjøp boken av meg – få tilsendt i posten

OPPDATERING 1.des: VIPPS-GO som jeg har brukt, er fra 1.des avviklet, derfor må man nå betale på VIPPS ved å skrive inn beløpet selv. Dette er bare en midlertidig løsning for desember. Jeg kommer til å lanser ny løsning fra nyttår 2021.

I min Vipps-butikk kan du nå kjøpe boken signert og få den fraktfritt tilsendt i posten for 399,-. Da går du inn på Vippsnummer 565822. Husk for all del å legge inn kontaktinfo i meldingsfeltet med komma mellom hvert ledd, på denne måten:

Adresse, postnummer, sted, telefonnummer, e-postadresse.

PS: jeg må sende bekreftelse manuelt på e-post, så vær litt tålmodig om den ikke dukker opp med en gang.

Jeg signerer og sender ut bøkene en gang i uken (tirsdag).

Forhåndsvisning av boken kan du se her:

Gleder meg til høre fra deg!

2020-08-21/Maria Berg Hestad

Oppdatert 1.des

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: