fbpx

Kjøp boken signert!

Det er flere som har etterspurt å få kjøpe boken min signert. Det er jo så gøy, jeg får jo helt dåne-dimpen som de sier på svensk. Men å ha et system for signering er ikke nødvendigvis sånt man planlegger for når man er debutant og aldri har gitt ut bok tidligere. Men nå har jeg endelig en plan for hvordan dette skal foregå! Jeg tar inn et begrenset antall bøker som jeg signerer, pakker og sender selv hjemmefra.

Kjenner det er med skrekkblandet fryd jeg ser frem til å motta en stabel med bøker inn i vårt lille hjem fylt med barn. Men tenk å få holde sin egen bok i hendene for første gang! Ahh, jeg gleder meg sånn!

Kjøp boken av meg – få tilsendt i posten

I min Vipps-butikk kan du nå kjøpe boken signert og få den fraktfritt tilsendt i posten for 399,-. Da går du inn på Vippsnummer 565822, og velger menyen «Boken Dyrk enkelt», så klikker du antall bøker du ønsker på pluss-tegnet ved siden av «Fraktfritt levert bok» og legger i handlekurven. (Shopping cart). Før du får fullføre i handlekurven, må du legge inn kontaktinfo.

PS: jeg må sende bekreftelse manuelt på e-post, så vær litt tålmodig om den ikke dukker opp med en gang.

Jeg signerer og sender ut bøkene en gang i uken (tirsdag).

Forhåndsvisning av boken kan du se her:

Gleder meg til høre fra deg!

2020-08-21/Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: