fbpx

Jeg har fått meg jobb!

Jippi! Fra og med oktober blir jeg innholdsredaktør hos BokashiNorge. Jeg tar over ansvaret for blogg og de sosiale kanalene hos Bokashi Norge, etter Anette Hjerde, som har fått seg flott jobb i Språkrådet og forlater Bokashi Norge som medarbeider for denne gang. Anette kommer nok likevel til å operere litt i bakgrunnen både som grunder og eier, med gode råd til nykommeren!

Det blir så kjekt å jobbe sammen med andre igjen, ha kollegaer og å få betalt for å gjøre noe jeg brenner så høyt for – å skape god jord OG skrive om det! Drømmejobben!

Jeg er ikke eneste nye ansikt hos Bokashi Norge. Her kan du lese den fine velkomsten vi har fått fra Bokashi Norge på deres blogg. Nye krefter i bokashi

PS: Da jeg hadde besøk av en med-dyrker tidligere i sommer, kommenterte han den fantastiske kålen min og at svaret nesten alltid er bokashi når han ser uvanlig god vekst noe sted. Det støtter jeg – ingenting vokser så bra som det gjør på bokashi. Derfor blir det veldig naturlig for meg å skrive om Bokashiens mange fordeler og bruksområder, som jeg stadig oppdager kan brukes på nye fantastiske måter.

Hva betyr det for Det grønne skafferi?

Mitt engasjement for BokashiNorge er en 50 % stilling, så jeg kommer fortsatt til å bruke halve tiden min på å blogge, YouTube, instagramme, holde foredrag og samarbeide med andre slik som før. Via Det grønne skafferi og mine SoMe-kanaler vil jeg fortsette å deler tips og triks om alt mellom himmel og jord i min kjøkkenhage og markedshage. Foreløpig er avtalen med Bokashi Norge for tre måneder, oktober – desember, med mulighet for å utvide. Jeg blir en ansatt i Bokashi-Norge, og får betalt for tiden jeg bruker på å drifte deres SoMe-kanaler. Jeg er ikke forpliktet til å mene eller si noe jeg ikke selv kan stå inne for og Det grønne skafferi er helt uavhengig av dette samarbeidet.

Flytter bokashihagen

Kjøkkenhagen min blir den nye Bokashi-hagen, så du kommer til å se bilder herfra i alle kanaler, men i Bokashi Norge-kanalene blir det mer bokashi-vinkling på dyrkingen. Når det er sagt skal Bokashi-kanalene fortsatt fylles med tips og andre generelle dyrketips – slik det alltid har vært. Å lage god jord med bokashi er jo ikke noe poeng om man ikke også dyrker på det – så det hører sammen. Det blir bokashi-innhold i Det grønne skafferi også, fordi bokashi er en viktig nøkkel i min dyrking. Men det blir ikke samme innhold.  

Ja takk begge deler tenker jeg – jeg kan både ha en fast stilling hos Bokashi Norge og holde i hevd egen bedrift.

Gleder meg sånn til å utforske og lære enda mer om bokashi og til å bli endel av et kollegium i et sånt fint lite firma.

2020-08-21/ Maria Berg Hestad

4 kommentarer om “Jeg har fått meg jobb!

  1. så bra!! Gratulerer så masse. Du er ein super person til denne jobben. Og elles takk for all anna inspirasjon du gjer oss.

  2. Gratulerer så mye med nye stillingen. Det var din YouTube kanal video som introduserte meg til Bokashi først, og for det takker jeg deg!
    Gelder meg til spennende innhold.

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: