fbpx

Omslaget til boken er klart!

Inneholder reklame for egen bok

Wiiii! Jeg fikk omslaget fra designer i går og jeg tror jeg dåner av stolthet, jeg synes det ble så fint!

Øystein Vidnes, er en prisbelønt designer kjent for å lage vakre bøker. Jeg er så glad for at det er akkurat han som har utformet boken. Boken har blitt så fin, både på innsiden og på utsiden, jeg håper og tror at du vil synes det samme!

Jeg er også veldig stolt av å si at jeg har tatt dette bildet selv. Jeg er en one-man-band, jeg elsker å «greie selv», også når det kommer til omslagsbilde til boken. Rustet med egen-bygget selfie-stativ av staur til det tunge kamera, en kjapp skisse, selvutløser via mobilen, tålmodighet til å ligge og vente på golden- hour og en samboer som trykker på den røde knappen, synes jeg at jeg greide å skape litt magi i dette bildet. Dessuten ligger jeg i et hav av sånne ting som er enkle å dyrke – det står så fint til tittelen, som jeg holder ett godt grep om.

Du kan lese mer om boken her Vil du kjøpe min bok?

9788279593195_utan_skugge2_mailchimp

9788279593195_utan_skugge

Om du vil kjøpe boken min signert, kan du gjøre det i min Vipps-butikk 565822.

Hva synes du?

2020-07-08/Maria Berg Hestad

12 kommentarer om “Omslaget til boken er klart!

 1. Boka er bestilt på e-post. Jeg kunne ikke velge mellom å betale med kort eller Pay Pål, slik det står i informasjonen.
  Gleder meg til boka.

 2. Det var et flott omslag som passer midt i linken! Gleder meg til boken din! 😊👌💐🐞

 3. Hei Maria. Ser ut som en flott bok. Kjempefint omslagsbilde! Nå har jeg bestilt den og gleder meg til å motta den i posten 🙂 Vennlig hilsen Torill

 4. Kjempefint omslagsbilde! Passer godt til din spenstige stil og «magiske» tilnærming til hagearbeid. Eg har forlengst bestilt boka og venter med spenning på utgivelsen 🙂

 5. Frisk og fin, akkurat som forfatteren og tipsene 🙂 Har er markedshage målet, så det er litt større prosjekt enn kjøkkenhage, men jeg har likevel stor nytte av videoene dine og har naturligvis bestilt boken 🙂

 6. Nå har jeg bestilt boken! Gleder med til å lese den! Artig å følge deg på bloggen din!

 7. Ja, gratulerer med et svært vellykket bokomslag! Vakkert, stilrent, tiltalende, og godt komponert. Rett og slett nydelig! Og dette sier jeg ut fra en design-faglig vurdering, ikke bare fordi jeg er «grei». Jeg antar at denne vil invitere mange til å åpne boken for å vurdere om den bør kjøpes, men jeg kjøper den uansett! Riktig lykke til med boksalget!

  1. Tuuuusen takk, så hyggelig å høre, det setter jeg stor pris på. Jeg håper du har rett i at mange vil åpne den (kjøpe den, lese den og dyrke på som gale ;)) M

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: