fbpx

Spar jord til pallekarmer – fyll med rusk og rask

Det er ingen grunn til å kjøpe mengder med jord for å fylle sine pallekarmer. Slik gjør jeg og gjemmer mengder med rusk og rask samtidig.

2020-06-24/Maria Berg Hestad

2 kommentarer om “Spar jord til pallekarmer – fyll med rusk og rask

  1. Fantastisk tips! Takk 🙂
    Jeg har nok til å fylle inn under jorda men har ikke vært modig nok til å bruke så mye annet og kun 10-15cm jord.
    Det skal jeg gjør neste gang 🙂

  2. Super fornøyd med disse tipsene om å lage jord på denne måten ! Jeg har gjort slik i hele hagen. Når min mann lagde plantekasser istedenfor gelender til den nye terrassen, og vi beskjærte epletreet veldig, fylte jeg kassene med epletre, stamme, grener, blader, eplekart, saget, klippet og kvernet. Også gress fra plenklipp. Da jeg er ny, måtte jeg kjøpe jord på toppen, organisk fra felleskjøpet. Så planter jeg urter, tomater på toppen. Alt dette er takket være deg ,❤️🌼❤️

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: