fbpx

Første VLOGG fra meg på YouTube

Fremover vil jeg forsøke å gjøre flere klipp på YouTube i såkalt VLOGG-format. Det blir mindre redigert og mindre regissert og vil ikke alltid ha et bestemt tema.

I en vlogg ser jeg mer for meg å gripe kamera med meg når jeg flyr avsted mellom kjøkkenhagen og markedshagen – og tilbake igjen. Da blir det enklere for meg å dele mer av hva jeg gjør i nuet og noen tanker på veien, uten at jeg trenger ha en plan for videoen på forhånd.

Første vlogg ble når jeg skulle frigjøre plass til tomater i drivhuset – der første steg på programmet var å fjerne den overvintrede salaten som stod på den plassen nå. Jeg har vanskelig for å skrote så fine planter, så da måtte det bli utplanting. Som seg hør og bør i en vlogg – kommer hverdagslivet inn og tar over scenen. To av mine tre barn ville selvsagt være med å plante salat akkurat i dag.

 

2020-05-04/ Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: