fbpx

Sår i bed av kompost |Uten å grave

Jeg utvider med ett nytt bed ved siden av potetbedet som du kunne se i forrige video. Nå skal jeg så i min lille kjøkkenhage.

Til den som lurer; dette er en liten kjøkkenhage som jeg anlegger for min sønns barnehage-avdelig. Den ligger sammen med markedshagen min. Jeg skal fortelle mer om den senere, men inntil da skal jeg forsøke å dokumentere bedene jeg har skapt her – med kompost. Som nevnt har jeg fått ett lass kompost av RIR mot at jeg viser hvordan jeg bruker den – derfor er klippet merket «I samarbeid med RIR kompost».

I dagens klipp blir det altså litt såing:

 

Bor du et annet sted i Norge, skal du sjekke litt rundt om det ikke finnes kompost der du bor. Jeg kan ikke si om den er like god som den vi har her – men be om en varedeklarasjon og sjekk hvilken kvalitetsklasse den tilhører. Om den holder Mattilsynets kvalitetsklasse 0, slik som denne, er det tut og kjør – og ingen bruksbegrensning. Men det kan også være ulik grad av modenhet – så en spiretest kan være nyttig.

Fikk du ikke med deg forrige klipp, kan du se det her:

2020-05-04/ Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: