fbpx

Bed til potet uten å grave – med kommunal kompost

I samarbeid med RIR

For en rikdom det er å ha tilgang til kompost fra fantastiske RIR. De lager kompost utelukkende på grøntavfall fra lokalmiljøet, komposterer den i store ranker i to år, vender den og sikter den før den selges for en billig penge tilbake til oss forbrukere. Dette er et tilbud jeg har drømt om skulle komme i mange år – jeg er så takknemlig for den fine jobben og det store engasjementet hos folkene hos RIR – de har virkelig laget et fantastisk produkt.

Jeg kjøpte et lastebillass med denne komposten i fjor og har anlagt hele markedshagen min på denne komposten – og jeg bruker den til alt. Jeg har fått ett lass kompost fra RIR i bytte mot å vise hvordan jeg bruker den. Derfor tenker jeg lage noen klipp om akkurat det fremover.

Jeg synes enhver hage bør ha en potetåker, så her gir jeg første tips;  Bed til potet (i en fei) helt uten å grave:

2020 – 04-28/ Maria Berg Hestad

2 kommentarer om “Bed til potet uten å grave – med kommunal kompost

  1. Hei. Takk for lettfattelig video. Jeg skal sette poteter om to-tre uker, og har forstått det slik at kjøpmann kan bli et problem når man setter poteter rett på plenen. Hva er din erfaring rundt dette?

    1. Ja kjølmark kan være litt mer påfallende, men ikke noe stort problem synes jeg. Jeg skjærer bort evt. hull etter de.

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: