fbpx

Over 100 000 visninger på bloggen i april!

Wow! Før april er omme kan jeg melde om at bloggen har opplevd 107 000 visninger på en måned. Det er første gang jeg passerer 100 000 grensen for månedsvisninger.

Kanskje ikke så rart det skjer akkurat i disse tider? Med «koronakrisen» over oss har flere folk mer tid til å være hjemme, ser seg om etter nye interesser de kan gjøre hjemme og kanskje også vil gå sjeldnere på butikken og selv stå for endel av egen matproduksjon?

Jeg håper det – og jeg håper inderlig at denne trenden vedvarer også etter krisen. Jeg skal i allefall gjøre mitt for at flere blir smittet av hage-viruset, og det er det ingen vaksine imot – det er kronisk livet ut  – og bedre er vi tjent med det!

Ha en strålende dyrkbar dag videre!

2020-04-27/ Maria Berg Hestad

 

 

 

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: