fbpx

Vil du kjøpe min bok?

Endelig kan jeg rope det ut – det blir bok og den skal hete Dyrk enkelt! 

Manus er levert inn til det fine, fine forlaget Skald. Jeg er så stolt og glad for å samarbeide med akkurat de – et mindre forlag jeg føler brenner for dette prosjektet like mye som meg – og dessuten lager de prisvinnende vakre bøker!

Det har vært en intensiv oppkjøring til manusinnlevering som skulle inn i slutten av mars. Med korona, hjemmeskole, hjemmebarnehage og avlyste foredrag var det ganske hektisk en periode – men med stor forståelse og fleksibilitet hos forlaget, mye støtte fra alle dere lesere og med ståpåvilje og oppofrelse fra min lille familie – kom jeg i mål!

Og det er vel akkurat nå – når verden er litt i krisemodus at det er plass til en slik bok, kanskje mer enn noen gang.  En bok som er ment å inspirere til å finne glede i de enklere ting – som vil inspirere deg til å sørge selv for at det kommer mat på bordet, være aktiv ute, føle skaperglede og mestring – og kanskje meningen med livet nede i molden – helt uten å måtte forlate tomten.

Jeg er ikke opptatt av å gjøre ting perfekt, men heller skape fantastiske ting ut i fra de forutsetningene som råder og tilgjengelige ressurser. Boken er derfor spekket med praktiske og konkrete tips til å gjøre det enkelt og billig, flettet sammen av min dyrkninsgfilosofi som handler om å ta snarveier der andre går omveier – for å rekke å gjøre mye i en travel hverdag. Boken passer både nybegynner og mer rutinerte som ønsker en ny vinkling på dyrkingen.

Boken er planlagt lansert til høsten, men du kan allerede nå forhåndsbestille boken og få maks rabatt og få den fraktfritt levert, om du bestiller innen 1.august.

Følg denne linken for å forhåndsbestille boken: skald.no 

Slik gjør du: Når du klikker «Kjøp», havner boken i handlekurven oppe til høyre. Klikk på den for å gjennomføre kjøpet. Man kan betale med PayPal eller kort, men får du problemer så kan du sende en e-post med din bestilling, navn og leveringsadresse til forlag@skald.no

2020-07-11/Maria Berg Hestad

 

4 kommentarer om “Vil du kjøpe min bok?

  1. Så kjekt! No har eg bestilt og betalt – det blir godt å få dine inspirerende dyrkningstips samla i ei fin bok 🙂

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: