fbpx

Påmelding grønnsaksposer fra markedshagen!

Vi du bli fast abonnent på grønnsakspose?

Da får du et spennende og variabelt utvalg dagsferske grønnsaker, 6-7 ulike typer hver gang.  Grønnsaker som er dyrket på en regenerativ måte med lokal kompost fra RIR, dyrket helt uten bruk av sprøytemidler, kunstgjødsel eller maskinelt utstyr. Jeg tror at denne måten å dyrke på er bedre både for klima, miljø og det biologiske mangfoldet som er under sterkt press i dagens industrialiserte landbruk.

E3CCD5B4-10CE-4A0B-B2AB-9E4A8833F6A1-COLLAGE
Et utvalg av fjorårets grønnsaksposer. Håper på enda større utvalg i år! 

Posene koster 300 kr/uke og jeg håper på å starte opp allerede i juni og forhåpentligvis langt utover høsten, minst ut september. Akkurat hvilken uke i juni må jeg komme tilbake til – det er sesong-avhengig. Når du abonnerer binder du deg til å kjøpe posene hver uke, men selvsagt ikke når du har ferie – det gir du beskjed om, om du ikke får andre til å overta posene for deg i ferien din?

Det blir også mulig å abonnere bare annenhver uke, om noen ønsker det, også ønsker jeg gjerne å tilpasse litt mer individuelle ønsker – der man kan tinge på en favoritt- grønnsak og fraskrive seg en annen, så langt det lar seg gjøre. Jeg kommer også i år til å alltid ha salat i posene hver uke, da jeg tror dette er en av de viktigste basis-grønnsaken.

I og med Corona-smittesituasjon, vil jeg gjøre tiltak for at utleveringene blir så trygge som mulig. Ferietiden blir også annerledes i år enn årene før – jeg satser på å levere grønnsaker gjennom hele sesongen. Kanskje blir det ikke reiser på dere abonnenter heller – slik at dere ønsker grønnsaker utlevert hele sommeren? Dere gir evt. beskjed om hvilke uker dere har ferie.

Jeg tenker å opprett en egen FB-gruppe for dere abonnenter, så kan dere utveksle erfaringer og tips til hvordan bruke grønnsakene.

IMG_5195
Det nærmeste jeg kommer drømmen min om et grønnsaksmarked! 

Hjemlevering: Jeg kommer også i år til å tilby hjemlevering for alle som bor mellom Bjørset og Kviltorp, inkl. Nordbyen. 50 kr tilkommer i fraktkostnad.

Pick-up: De som ikke ønsker hjemlevering, eller som bor utenfor området der hjemlevering tilbys – henter posene selv fra kl. 15 torsdager på avtalt pick-up point ved markedshagen, som ligger på Fuglset i Molde. Posene er merket med navn og man betaler med Vipps.

Fleksibilitet:  Jeg satser på å kunne levere grønnsaker hele sesongen igjennom, men det kan noen ganger være aktuelt å bytte dag, eller hoppe over en uke dersom jeg er bortreist i en eller annen anledning. Jeg er bare en person, så jeg ber om litt forståelse for at uforutsette hendelser oppstår og jeg må gjøre endringer. Jeg vil da forsøke å gi beskjed i så god tid som mulig og dere betaler bare for det dere får.

Kanskje blir det mindre utvalg i begge ender av sesongen, men da kan det være et alternativ å redusere pose-kostnaden. Jeg satser på god kommunikasjon og litt fleksibilitet begge veier – så finner vi ut av det.

Ønsker du å abonnere?

Da sender du en e-post til maria@detgronneskafferi.com og merker den med «Ønsker å abonnere på grønnsakspose!». Fyll ut følgende:

Navn:

Adresse:

Telefonnummer:

E-postadresse:

Ønsker hjemlevering: (Ja/nei)

Dine tre favoritt-grønnsaker:

Begrensede plasser, så vær tidlig ute og sikre deg en plass!

Alt godt, Maria Berg Hestad

2020-04-15

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: