fbpx

Vil du betale for innhold fra Det grønne skafferi?

Hei alle gode dyrkningsvenner og følgere av Det grønne skafferi.

Vi er inne i en rar tid med overskriften Covid 19. Dette har gått hardt ut over alle. Både vi som samfunn og som enkeltindivider er berørt i større eller mindre format, samt at mange bransjer lider i mangel på inntekter. Der iblant er mitt firma som har fått en smell med avlyste foredrag og kurs hele våren på grunn av smittevern-tiltakene. Det er på våren dyrkeinteressen er størst og da jeg tjener mesteparten av mine inntekter – som skal dekke opp for vinterhalvåret da det er lite inntekter.

Men heldigvis har jeg mange små inntektskilder så jeg står ikke helt på bar bakke. Jeg har stor tro på mitt lille firma og at jeg kommer styrket ut av dette på sikt. Dessuten baserer jeg jo store deler av virksomheten på digitale plattformer, så jeg har et stort spillerom. Jeg har også verdens beste samarbeidspartnere i Hagetidend, Solhatt.no og Bokashinorge.no  som jeg er ekstra takknemlig for nå.

Når det er sagt – så skulle jeg aller helst tjent penger direkte på innholdet jeg skaper. Det er jo der jeg ønsker å bruke energien min nå – i å lage innhold som dere vil se.

Mange har etterspurt webinar og foredrag på nett, noe jeg egentlig trodde jeg skulle få i gang. Men det kreves endel av meg å få slike systemer på plass – vurdering av hvilken plattform jeg skal velge og i hvilken form det skal være. Om jeg skal prioritere å få dette på plass nå – går det ut over annet innhold jeg vil gjøre, for sesongen galopperer videre enten jeg er med eller ikke. Dessuten viser erfaringer fra andre at det kan være dårlig oppmøte på webinar når det først gjelder. Når arbeidstiden min er under sterkt press med hjemmeskole, hjemmebarnehage og påskeferie, vil jeg helst gjøre det som «går av seg selv» – ikke begynne med noe nytt. Det er bare ikke riktig tid for meg å ta dette tekniske løftet midt i sesongen. (Det er vinterarbeid!)

Gjøre mer av det jeg kan!

Derfor har jeg bestemt meg for å pøse på med YT-klipp og blogg-innlegg fremover, forsøke å dele så mye av det jeg gjør for å forberede for sesongen, samt gi tips til nybegynnere som vil dyrke for første gang. Det tror jeg har mer verdi for alle dere, enn om jeg legger all energien i å forberede det tekniske for ett 30 minutters webinar, eller bruke dyrebar tid på å skaffe flere samarbeidsapartnere for å skaffe noen små inntektskilder – når jeg isteden kunne lagt tid og energi på ett klipp om hvordan jeg sår spinat!

DERFOR har jeg nå åpnet opp for å kunne donere et valgfritt beløp til Det grønne skafferi for alle de som ønsker å støtte mitt arbeid. Jeg ber ikke om veldedighet – da skal dere heller støtte barn på flukt, men jeg ønsker veldig gjerne at du betaler en liten slant dersom du setter pris på innholdet jeg lager – som om jeg hadde tatt betalt for det. På slutten av mine YT-klipp kommer det derfor opp mitt VIPPS nummer og en oppfordring, samt at det ligger som en egen fane her på bloggen.

Om du liker innholdet mitt – håper jeg du betaler en liten slant. Om du også vil hjelpe meg å skape forutsigbarhet, støtter du heller med en liten sum jevnlig enn en større sum en gang. Jeg håper å få på plass en abonnementsløsning med eksklusivt innhold på sikt, men inntil da håper jeg at dette kan være en fin overgangsløsning.

Slik gjør du:

Ønsker du å betale et valgfritt beløp for mitt innhold, kan du gjøre det på VIPPS. nr:

56 58 22 – Det grønne skafferi

(Doner valgfritt beløp)

På forhånd ett stort takk for at du følger og støtter – uansett betaling eller ikke!

Og tusen takk til alle dere som allerede har støttet – det gir meg håp og tro på at jeg har innhold som folk setter pris på og det motiverer meg mye til å fortsette å dure på!

Alt godt, Maria!

2020-04-08/Maria Berg Hestad

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer om “Vil du betale for innhold fra Det grønne skafferi?

  1. Det hadde sikkert ikkje vore så dumt å hatt ein form for abonnementsløsning. Eg har ikkje rukket å få med meg så mange av innlegga dine det siste halvåret, men har ofte tenkt tidlegare at det er synd at du ikkje får noko igjen for all informasjon du gir oss. Ein fast sum for ein viss periode frå seriøst interesserte følgarar kunne gitt deg ein forutsigbar og nødvendig inntekt for det arbeidet du legger ned til stadigheit.

  2. Hei! Mulig du har hørt om det, men jeg støtter kode24.no igjennom Patreon.
    Her er deres side https://www.patreon.com/kode24
    Man betaler altså for et abonnement som gir det noe ekstra. Feks noen artikler eller videoer. Også får man kanskje litt cred for å være støttespiller på bloggen og sånt. Man blir jo på en måte en personlig sponsor.
    Jeg kjenner ikke til hvordan man setter det opp, om det koster noe etc, men det er kanskje verdt å sjekke ut?

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: