fbpx

Innstiller Heldagskurs i april!

På grunn av smittehensyn ifm. Covid-19, er det med tungt hjerte jeg bytter ut UTSOLGT med INNSTILT over arrangementsbildet til mine heldagskurs i april.

Det er  kjedelig for alle dere som ville komme, men også for meg om mitt firma. Men vi er i krig mot et virus  – og hensynet til det må gå foran nå!

Flytter dato

Heldagskursene som skulle avholder 18. og 19 april innstilles altså. Jeg ønsker veldig gjerne at vi flytter kurset til 12. og 13. september og satser på at situasjonen har bedret seg til da. Opplegget blir det samme og alle som har kjøpt billett beholder den. Da blir det sånn at de som har billett til lørdag 18.april får billett til lørdag 12.september, og de som hadde booket 19.april, får isteden søndag 13.september. Jeg håper inderlig så mange som mulig har mulighet til å komme da isteden. Om det er ønskelig å bytte dag fra lørdag til søndag og vis versa kan jeg være behjelpelig med det. Det er en stor jobb bare å tilbakebetale alle med billetter, så om du har mulighet til å beholde billetten din – setter jeg stor pris på det!

Tilbakebetaler

Om du ikke kan utsette kurset, betaler jeg selvsagt tilbake pengene. Jeg ønsker at alle dere som har kjøpt billett uansett tar kontakt på maria@detgronneskafferi.com, så jeg vet at dere har fått beskjed, og forteller hva dere ønsker og merker tydelig med HELDAGSKURS. Dersom det er tilbakebetaling av pengene, ønsker jeg at dere merker med TILBAKEBETALING HELDAGSKURS, samt ditt navn og kontonummer pengene skal betales tilbake til. Jeg ber om forståelse for at jeg har stor arbeidsbelastning ifm dette oppå hjemmeskole og hjemmebarnehage, og jeg ønsker helst å svare opp alle på en gang, så det kan drøye en uke før jeg får tilbakemelding fra alle – og dermed før dere får pengene på konto – men de kommer!

Jeg sender også ut e-post til alle påmeldte med denne informasjonen.

Veien videre

Jeg vurderer å lage nettbaserte kurs, men slike tekniske systemer tar tid å få på plass, spesielt i en presset hjemmesituasjon, og erfaringene er delte der ute for hvor mange som faktisk dukker opp når det kommer til stykke. Jeg vil heller at folk kommer på mine foredrag til høsten. Det enkleste for meg nå er om jeg kan fortsette legge energien i det vante – å lage gratis bloggposter og gratis YouTube- klipp til alle dere som følger. Om du setter pris på innholdet jeg lager allerede, har du nå muligheten til å støtte dette. Jeg har opprettet en mulighet for å donere et valgfritt beløp i min VIPPS-butikk, for å støtte mitt arbeid. Om du må få refundert billetten din, har du da mulighet til å støtte med et mindre beløp om du ønsker det! VIPPS nr. 56 58 22. På forhånd – ett stort takk!

Alt godt ønsker jeg deg i denne rare tiden, og jeg håper at vi ses i september!

2020-04-01/Maria Berg Hestad

 

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: