fbpx

Vinterdyrking i drivhuset | Resultatet mars

Her kan du se resultatet av det arbeidet jeg la ned i høst med å forberede og plante små vekster for overvintring! Disse ligger et helt hestehode foran vintersåddene.

Bli med inn i drivhuset i mars for å se det fantastiske resultatet!

Klikk på bildet under for å se klippet:

 

Fikk du ikke med deg de forrige videoene, kan du se de her:

 

 

 

2020-03-29/Maria Berg Hestad

En kommentar om “Vinterdyrking i drivhuset | Resultatet mars

  1. Hei. Så gøy og lærerikt å følge deg. Jeg elsker å holde på med jord og foreløbig har jeg laget blomsterbed og staudebed. Jeg har dessverre ingen hage å boltre med i lenger idet forrige sameiet jeg bodde i, men er nylig flyttet inn i leilighet med stor terrassepå 70m2 hvorav 17m2 er «spist opp» av en hagestue. Etter å ha sett dine videoer håper jeg å ha funnet svar på hva jeg kan gjøre. Så det jeg lurer på er om jeg kan bruke hagestuen til dyrking vinterstid. Vinduene der er klare og tror kanskje jeg må gjøre noe for å dempe dagslyset? Det er vel meningen at drivhuset har jugjennomsiktig plast? Nå er jeg veldig spent på svar.

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: