fbpx

Tid og steder – Foredrag våren 2020

Alle foredrag på våren er avlyst/utsatt på ubestemt tid. Vi forsøker å finne ny dato når det normaliserer seg igjen. Jeg vurderer å sette opp et webseminar – send meg gjerne en e-post på maria@detgronneskafferi.com med subject «Webseminar» dersom du kunne tenkt deg å være med på det live, slik at jeg kan nå deg når jeg evt. får det tekniske på plass. Ta vare på deg selv og dine i denne tiden! 

Her følger en oversikt over hvor jeg holder foredrag 2020 med tid og sted, samt hvem som arrangerer. Der det finnes Facebook-arrangement, har jeg bare linket dit – så finnes all informasjon i arrangementet, så blir det ingen misforståelser dersom endringer.

Ikke all informasjon er på plass, men jeg oppdaterer denne oversikten etterhvert og legger den inn i fanen FOREDRAG 2020 (nå på plass) på bloggen, samt at jeg deler den på nytt på Facebook når ny info er tilgjengelig.

Disse er passert per mars 2020

Rauma 4.februar (Så-kurs), Nordfjoreid 8.februar, Laksevåg 12. februar, Stokke 24. februar.

Kommende foredrag:

Hustad 9 mars

Hustad bygdekvinnelag

Link til Facebook-arrangement

Nesset 11. mars

Nesset hagelag

Nesset prestegård, kl. 1830.

Inngang kr 200,- Medlemmer i hagelag kr 150,-. Kun kontant. (inkl. Kveldsmat, trekking av gevinster på inngangsbillett).

Sola 12. mars

Samarbeid mellom fem hagelag i Rogaland, med Tananger hagelag som min kontakt.

Link til FB- arrangement

Bjugn 21. april

Hagelagene på Fosen, med Ørland hagelag som min kontakt.

Bjugn kulturhus

Link til FB-arrangement

Høsten 2020

Til høsten holder jeg også foredrag følgende steder og datoer. Blir oppdatert senere med tid, sted og FB-arrangement.

Tverlandet, 19.september

Arrangør: Tverlandet hagelag

Haugesund, 22.september

Link til FB-arrangement

Hafjell 14. oktober

Arrangør: Øyer/Tretten hagelag

Raufoss 15. oktober

Arrangør: Veste Toten hagelag

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: