fbpx

Marias temapakker | Frøsamarbeid med Solhatt

Jeg er så stolt og glad for å kunne presentere fortsettelsen på mitt samarbeid med fineste Solhatt økologisk hagebruk. I år har jeg plukket ut mine favoritter og samlet de i ulike tema til Marias temapakker! 

Reklame – Kjøp mine temapakker her

Jeg elsker å så noe hele året. Det er det som gjør at jeg greier å ha avlinger som avløser hverandre over store deler av året. Ulike frø krever ulik utviklingstid avhengig av hvordan vi ønsker å dyrke og høste de. Tanken bak disse pakkene er å gjøre det enkelt for deg å velge riktige sorter frø, til riktig tid på året og til riktig formål!

I hver pakke får du fem ulike sorteres grønnsaker som passer til tema, samt et brev fra meg om hvordan og hvorfor jeg sår disse på det gitte tidspunktet. I tillegg får du en fin pakkepris som er rimeligere enn å kjøpe de enkeltvis.

Årets første pakker er allerede ute nå. De heter:

Pang! – Januar! 

Februar – inne og ute!

Så kaldt utendørs!

 

Håper du vil like de og kanskje kaste deg ut og prøve du også?

2020-01-04/ Maria Berg Hestad

Oppdatert 2020-01-20

En kommentar om “Marias temapakker | Frøsamarbeid med Solhatt

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: