fbpx

Mer erteskudd til småfolk

Det er så mange grønnsaker jeg ikke hadde visst at mine barn likte veldig godt – om det ikke hadde vært for at jeg dyrket de selv. Slik er det med reddik, nepe og portulakk for eksempel, som jeg aldri pleide å kjøpe noe særlig før jeg begynte å dyrke de – og slik er det med erteskudd.

Min minste på tre år knasprer erteskudd så lenge det er tilgjengelig. Ikke så mye som tilbehør til middag eller på brødskiven, slik jeg liker det best, men rett opp og ned fra hånd til munn, slik historien gjerne er når det kommer til mine barn og grønnsaker. Mens han bygger lego for eksempel, går han bort til vinduet og plukker seg noen skudd som snacks.

I dette klippet kan du se hvordan dette går til, en november-dag vi tilbringer i drivhuset.

2019-12-06/Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: