fbpx

Støtt meg | Få tagetesfrø

Det er ikke lenger mulig å donere for å få tagetesfrø. 

Jeg elsker å skrive blogginnlegg og å lage YouTube-klipp om de små grepene jeg gjør for å gjøre gleden og matproduksjonen fra denne lille pletten meningsfylt, men som i seg selv ikke skaper noen inntekt av betydning. For at ikke altfor mye tid skal gå med på å gjøre andre aktivitetere som skal skape inntekt, men isteden frigjøre tid til å skape enda mer gratis innhold til deg som følger, gir jeg DEG en muligheten til å støtte mitt arbeid her på blogg og YouTube.

Om du kjøper tagetesfrø av meg for 150 kr, inkl. frakt, får du en utrolig fin sort tagetes Ground control som du kan se ved å klikke på linken, i en fin innpakning og samtidig støtter du mitt arbeid.

Frøene pakker jeg i fine små frøposer med eget design.

IMG_6498.jpg

Om du vil støtte mitt arbeid, kan du gå inn i min VIPPS-butikk på # 565822,  og legge tagetsefrø i handlekurven. Det er ganske intuitivt å handle der, men kanskje ikke alle er vant til å bruke VIPPS-butikk, derfor legger jeg ved en instruks:

  • Logg deg inn på VIPPS
  • Velg KJØP OG BETAL
  • Skriv 565822 eller Det grønne skafferi i søkefeltet. Klikk når det dukker opp.
  • Velg så Donasjon og tagetesfrø inne i butikken min.
  • Klikk OK og deretter Handlekurv
  • I feltet Hjemlevering nederst i handlekurven, skriver du inn din postadresse. (Manglende adresse fører til uteblitt julegave).

Utsendingsdato for alle som har vippset innen 10.des er 11.desember. Vippser man senere, kan man ikke være garantert å få det før jul. 

Tusen takk for ditt bidrag og tusen takk for at du følger! Jeg gleder meg til fortsettelsen!

PS: husk å følge min adventskalender på Instagram for mange små tips til å snike inn litt haging i adventstiden. Her kan du vinne noen fine premier også.

En stor adventsklem fra Maria.

2019-12-03/ Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: