fbpx

Sett hvitløk i pallekarm – når bakken er frossen!

Hvert år kommer denne frosten som jula på kjerringa på meg. Tæle allerede i november er ikke vanlig kost hos meg og jeg føler jeg står og spinner med uferdige prosjekter! Det er så mye jeg vil gjøre, men det lar seg liksom ikke gjøre sånn helt uten videre når alt er hardt som betong og alle redskapene mine er frosset fast. Verst er det kanskje når jeg ikke har fått all hvitløken i jorden. Men ingenting er umulig, og fordelen med denne tiden på året er at det er veldig lite med annet i kjøkkenhagen å gjøre, så man har tid til å gå noen ekstra runder for å muliggjøre det «umulig». Å sette hvitløk når bakken er frosset, er virkelig – no problem!

 

2019-11-23/Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: