fbpx

Tomaten Hundreds and thousands

Dette er en super nybegynner tomatsort å ha utendørs!

Jeg sår denne allerede i januar for å ha innendørs i vinduet. Les mer her i Ampel-tomater for plassutnyttelse i vinduet!

Disse plantene jeg viser i videoen under, som henger over kanten på det flettede bedet i skråningen, er stiklinger av disse fire moderplantene jeg sådde i januar.

De har ikke fått verken stell, vann eller gjødsel siden jeg plantet de ut, men leverer likevel stabilt en håndfull tomater. Om man derimot gir de bedre plass, mer gjødsel og mer varme og sol kan disse regelrett eksplodere og bli til et monster av en plante med 100-1000 vis av blomster og tomater.

Legg den på minnet for neste år!

OBS: jeg har solgt frø av denne tidligere, men selger ikke dette p.t.

2019-10-03/Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: