fbpx

Enkel terrassering i skråningen

I nytt YouTube-klipp viser jeg hvordan jeg utvider det dyrkbare arealet i skråningen.

Du har tidligere kunne se i andre videoer hvordan jeg har flettet, fylt og plantet i mitt fantastiske flettede bed i skråningen, samt sett hvordan resultatet ble. Dette er en fortsettelse på denne, men gjort på en enda enklere måte.

Stolpene jeg har brukt er gjenbrukte gjerde-stolper som jeg kom over noen skulle kaste. Her kan man fint bruke noen stolper eller større greiner.

Om du liker det, gi gjerne en tommel opp eller abonner på kanalen min, som er gratis, og få med deg nye klipp.

Jeg har fått spørsmål om hvordan jeg kommer til bedet. Ingen av disse bedene er så dype at de ikke kan nås fra en side. Jeg planter derfor det nederste bedet fra nedsiden og det øverste fra øversiden. Da planen var å ha gresskar som hang over kanten, og solsikker som stakk opp i bakkant, trengte jeg ikke en stor bedflate her, men heller noen få plantehull til disse store plantene. Derfor la jeg  tråkkheller oppi bedet med jevne mellomrom som jeg kommer til via, også plantet jeg i mellom!

IMG_7793

2019-10-02/Maria Berg Hestad

En kommentar om “Enkel terrassering i skråningen

  1. Hei Maria, takk for at du deler kunnskapen din om dyrking og jorddekke. Min første sesong med jorddekke, endelig føler jeg at naturen og jeg er på samme side 😂!!! Et spørsmål litt på siden: nå er det høst og askebøtta fylles opp… Kan den brukes på en fornuftig måte eller blir det for sterk kost??
    Hilsener fra Sunniva

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: