fbpx

Youtube-utfordringen oppsummert!

Så gøy det har vært å kaste alle hemninger og bare by på seg selv denne uken med spontane YouTube-klipp. Jeg merker jo selv at med erfaring kommer roen og ting faller mer naturlig av seg selv. Helt uredigert har det likvel ikke vært, men en god del mindre enn tidligere.

Jeg vil nok forsøke å fortsette med å dele mer klipp på denne måten. Kanskje skal jeg merke de med Vlog, når det blir litt mindre formelt, og ikke nødvendigvis et fast tema. Men sannsynligvis blir det en glidende overgang og denne erfaringen kommer nok til påvirke alt jeg spiller inn av klipp fremover.

Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger på godt og vondt. Hva synes dere om forrige ukens video-maraton? Vil dere ha mer av dette, eller vil dere ha mer korte intensive klipp, velredigerte, men sjeldnere klipp?

Har du kanskje enda ikke sett noen av videoene mine kan du lese om selve utfordringer her: YouTube -utfordringen!

Og under her linker jeg til alle klippene som er lastet opp denne uken, med ukenummer 36, 2019. Kast deg over liker-knappen om du vil!

Video nr. 1, Mandag.

Hvordan jeg vasker og pakker salat effektivt både til større kvantum i markedshagen, men som fint kan nedskaleres litt til eget bruk.

Video nr. 2, Tirsdag:

Bli med og se høydepunkter fra en dag i markedshagen når jeg høster og pakker grønnsaker.

Video nr. 3 onsdag:

Vår favoritt blant bærene er hageblåbær. Her sier jeg hvorfor og gir noen tips til hvordan jeg har plantet for å få stor avling.

Video nr. 4 torsdag:

Nå, bare en knapp uke etter, spirer det allerede i kassen jeg sådde opp denne skumrende kvelden. det er forstatt ikke for sent å så disse stalltipsene. Faktisk kan man så disse inne hele vinteren også, da de krever minimalt med lys for å kunne høstes.

Video nr. 5 fredag:

Her viser jeg årest paprikasorter og vurderer hvem som er best og hvorfor.

Video nr. 6 lørdag:

Årets nykommere hos meg blant tomatene viste seg å være både «crazy» og fantastisk. Brad`s atomic grape og Barry`s crazy cherry. Her kan du se hvorfor.

Video nr. 7 søndag:

Som avslutning på denne ukens video-maraton avsluttet jeg med noen «bak scenen-klipp», nettopp for å vise litt hva som er utfordringen med å lage, spille inn og redigere YouTube klipp. Spesielt er det utfordrende når man er veldig spontant anlagt, men kanskje er det greit å være det også!

Takk for at du henger med og gir meg pepp! Husk å abonnere på kanalen min om du ikke allerede gjør det, så får du med deg nye klipp når de publiseres.

2019-09-08/Maria Berg Hestad

2 kommentarer om “Youtube-utfordringen oppsummert!

  1. Hyggelig å se inn i hagen din og se hva du holder på med😊Det gir inspirasjon og ideer! Du deler erfaring og kunnskap og det trenger ikke være perfekt bestandig. Gleder meg til neste video!
    Lykke til!
    Kirsten

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: