fbpx

Gjør det enkelt | Yeah right!

Hva passer vel bedre enn å avrunde denne ukens YouTube utfordring med å vise litt av utfordringene med å lage «gode» YouTube-klipp!

Det er lett å si at man bare skal gjøre det enkelt, men det er lettere sagt enn gjort. Det er mange detaljer som skal på plass, og stjerner som skal stå i fase, og den biten der – for å få til et videoklipp som henger noenlunde på greip. Jeg synes ikke at det skal være alt for mye utsveving og «grums» i videoene. Ikke for mange tenkepauser eller avsporinger, så dette kutter jeg vanligvis bort om jeg får det til.

Men denne uken skulle det vær litt mindre redigert, og da er en del av «blemmene» også med i de publiserte videoene, bare fordi det ble for vanskelig å kutte de bort. I praksis må man spille inn alt på nytt noen ganger, og det var ikke hensikten at det skulle være «så redigert» denne uken.

Her er et utvalg hinder i hverdagen til en simpel YouTuber, kun fra siste ukens YT-utfordring.

Enkelt sa du? Yeah right!

2019-09-07/ Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: