fbpx

Høster, vasker og pakker salat

Første del i ukens YouTube-utfordring; hvordan jeg høster, vasker og pakker større kvantum salat i en sleng.

Når jeg fikk min markedshagen, måtte jeg finne en effektiv måte å vaske salat på. Dette ble min vei til ren, sneglefri salat med veldig lite fancy utstyr som dessuten er lett å sette opp og ned for den som ikke har et hus å gå inn i.
Dette tipset passer like godt for den som har en liten hage, men som vil høste mye salat i en sleng, for eksempel om man har en kolonihage eller parsell. Men den passer også for mindre markedshager, eller andre som vil fikse salat til flere enn seg selv.

Husk en tommel opp om du liker det!

 

2019-02-09/Maria Berg Hestad

En kommentar om “Høster, vasker og pakker salat

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: