fbpx

Wiiii- over 1 000 abonnenter på YouTube!

Jeg har nådd en av mine store mål for i år – å få 1000 abonnenter på YouTube!

Hvorfor er det så viktig?

Man må ha 1 000 abonnenter for å bli partner i YouTube, og partner må man være for å kunne tjene penger på annonser via YouTube. Alt man gjør før det er gratis. Før man kan bli evaluert for å bli partner må man også ha 4 000 timer med seertid. Dette er for at YouTubes krav!

Jeg har nådd begge disse «magiske» grensene, og jammen oppnådde jeg begge bare med noen få dagers mellomrom. Det er vel en eller annen magisk grense YouTube har oppdaget. Det er mulig jeg tar feiringen på forskudd nå, for jeg har nettopp søkt om å bli partner og er under en evalueringsprosess for å bli godkjent av YouTube. Kryss fingrene!

Tusen takk til alle som støtter arbeidet mitt med å abonnere og like videoene mine, slik at de kan vises til flere. Om du ikke abonnerer enda, kunne tenkt deg det, men ikke finner ut hvordan, kan du lese her hvordan du gjør det: HVORDAN følge meg!

Som en liten feiring av denne milepælen linker jeg her til topp tre, de klippene med flest visninger på min kanal. Begynner med tredjeplassen først.

Tudeldu!

Tredjeplassen går til «Så gulrot i melkekartong», med ca. 4 400 visninger.

 

Andreplassen går til «Høster gulrøtter i melkekartong» med ca. 4 800 visninger.

 

Og vinneren er…….. «Planter tomat i drivhuset», med ca. 6 500 visninger!

 

Om du vil gi meg konstruktiv kritikk på mine videoer – hva vil dere se mer av? Mindre av? Lengre videoer som er mer uredigerte? Eller kortere, mer redigerte videoer? Har du forslag til hva jeg skal lage video om, så vil jeg veldig gjerne høre fra deg!

Tusen takk til alle som følger og støtter meg både på YouTube, her på bloggen, på Facebook og Instagram – jeg setter stor pris på dere alle.

Ha en suveren kveld!

2019-08-11/ Maria Berg Hestad

2 kommentarer om “Wiiii- over 1 000 abonnenter på YouTube!

  1. Gratulerer så mye! Jeg har nylig oppdaget bloggen og YouTube-kanalen din og synes de er kjempebra! Om det er noe jeg ønsker meg mer av er det hvordan man samler frø fra flere grønnsaker enn tomat, dersom du gjør det, flere «serier» med hvordan du gjør ting fra f.eks sådd innendørs, utplanting, høsting mm. som er relativt detaljerte for nybegynnere som meg. Og flere videoer om konservering av grønnsaker. Også veldig gøy med videoene om hvordan man får mye ut av lite plass. Gjerne mer av det. Gleder meg til å teste ut masse av det jeg har lest til våren!

  2. Gratulerer! Liker videoene dine veldig godt:) Eneste som er litt irriterende er at det ofte er litt ujevnt lydnivå på dem, med mye høyere lyd på musikken enn på snakkingen. Men kan hende det først og fremst gjelder for de litt eldre videoene. Innholdsmessig er de derimot veldig fine og lærerike! Mvh. Kristine

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: