fbpx

Besøk Det grønne skafferi august 2019

Velkommen hit for en titt inn i Det grønne skafferi 25.august 2019.

Du får gå rundt å se på hva som vokser her på denne tiden av året. Jeg forteller litt ca. kl. 16.30, om hva som vokser her nå, hvordan jeg forbereder for høst og vinter, samt litt generelt om hagen. Det blir også mulighet for å stille spørsmål. En liten lounge og kiosk med kaffe og vaffel har vi dersom været tillater det, samt noe plantesalg.

Info:

Søndag 25.august kl. 1600-1830.

Inngangspenger:
150 kr per person, barn gratis.
Man kan betale med;
VIPPS til Det grønne skafferi # 565822.
Gå til Kjøp og betal, tast inn Vipps-nummer over. Velg Åpen Hage og kjøp en inngangsbillett i VIPPS-butikken min og vis frem til billettørene(e) ved inngangen. I Vipps butikken kan du også kjøpe andre produkter vi har for salg denne dagen. 
Adresse: Birkelandvegen 7, 6416 Molde.

Tour i markedshagen

Siden jeg er ufattelig stolt av min nye markedshage, vil jeg gjerne få vise frem den også. Den som vil se og høre litt om hvordan den fungerer, kan bli med å gå i samlet flokk fra Det grønne skafferi og ned til Fuglset markedshage for å se på den ca. kl. 1730.

Parkering

Det er ikke lov å parkere i gata her hos oss. Jeg oppfordrer derfor den som kan om å gå eller sykle. Det er mulig å parkere ved markedshagen som ligger nedom Hustad Rør i Frænavegen 126, parkering både på oversiden og nedsiden.. Ellers finnes det andre store parkeringsplasser i nærheten, hint hint, sjekk kartet før du kommer!

Jeg setter stor pris på om du melder din interesse for Facebook-eventen til dette arrangementet, det finner du her:
Et varmt velkommen,

Mvh Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: