fbpx

Rydder blant jordbær og tar stiklinger

I nytt You-Tube klipp viser jeg hvordan jeg tar årets stell av mine jordbærplanter, samt hvordan jeg tar stiklinger for å fornye feltet.

 

2019-08-07/Maria Berg Hestad

3 kommentarer om “Rydder blant jordbær og tar stiklinger

  1. Takk for super blogg. Lærer noe hver gang. Gjorde som du sa med stillingene på jordbær, men lurte på hvor disse skulle stå i vinter? Har et lite kald drivhus. Skal de stå i disse pottene over vinteren, og hva gjør jeg med de 3 mor-jordbærplantene som står i potte. Bør de i jorda eller kan de stå i drivhuset?
    Takk for svar evt😎
    Hilsen Ingeborg

    1. Du skriver ikke hvor du bor, men jordbær er hardfør og overvintrer i potter i drivhuset her hos meg. Legg tørt løv over, rundt så øker sjansen også. Så gjør det som passer best 😉

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: