fbpx

Tips ditt hagelag om foredrag 2020

Kunne du tenkt deg at jeg dukket opp med mitt foredrag i nærheten av der du bor? Ta kontakt med et hagelag, eller et eventbyrå, og meld din interesse. Ikke tenk på at du må være medlem av hagelaget for å komme med innspill. Hagelagene ser alltid etter nye arenaer å nå ut til folk og at tips kommer fra noen utenfor, tror jeg de fleste setter pris på!

Her kan du finne en oversikt over hagelag som er registrert i Det norske hageselskap, med kontaktinformasjon! Hagelag. De aller fleste hagelag har også egen Facebook-side man kan nå de på.

Om dere er flere som tipser hagelaget om å invitere meg til å komme, så kanskje de gjør det! Jeg kan til og med komme å ta en turnè i fylket, slik at de sparer reiseutgifter.

Hagelag, eller andre som er interessert, kan sende meg en e-post på: maria@detgronneskafferi.com. Da sender jeg over mer info.

På forhånd takk!

2019-06-13/ Maria Berg Hestad

 

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: