fbpx

Flett et bed i skråningen – RESULTATET

Ikke engang jeg hadde trodd at dette bedet, som var bygd kun på rusk og rask, med minimal bruk av jord – skulle bli så fantastisk!
Men dette viser at man med relativt enkle ressurser, helt gratis faktisk, kan omvandle en ufruktbar skråning til en grønnsaksproduserende oase!

Kanskje like overraskende er det at vekstene trives så godt i så lite jord. Og det til og med den tørre sommeren 2018? Men jeg er ikke så overrasket over akkurat det – for jeg vet at det vokser «som gress» i disse bedene, og at det organiske materialet er helt fantastisk på å ta til seg og å holde på både vann og næring.

Se YouTube-klippet, spilt inn i september ifjor, for å se resultatet.

Liker du det, setter jeg pris på en tommel opp eller at du vil abonnere på kanalen min. For å gjøre det må du åpne YouTube og klikke på den røde abonner-knappen nede til høyre i videoen. (Den vises ikke i mini-avspilleren her i blogg-innlegget)

2019-04-03/Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: