fbpx

Det grønne skafferi på HAGEMESSEN!

Jeg er så stolt over å kunne si at jeg skal være en av foredragsholderne på årets Hagemesse på Lillestrøm som går av stabelen 5-7.april. Jeg har hvert år hatt lyst til å dra, men aldri funnet en anledning. (Jeg har alltid så små barn!) Men nå får jeg sjansen – og da tenker jeg å slå til med å stå på scenen også.

Jeg kommer til å være på messa hele lørdag og søndag. I tillegg til at jeg blir å finne på scenen med mitt foredrag, kommer jeg også til å finnes i gitte tidsrom hos mine samarbeidspartnere. Her er en oversikt over hvor jeg kan treffes:

Lørdag:

  • Kl. 12.00 -13.00 på stand hos Norsk Hagetidend. Jeg er tilgjengelig for en prat om løst og fast i kjøkkenhagen.
  • Foredrag på hovedscenen kl. 1330.
  • Kl. 1430 på stand hos Solhatt Økologisk hagebruk. Jeg er tilgjengelig for en prat. Solhatt har med frø av Maria`s favoritter, som du får kjøpe til spesial-pris! Solhatt holder til i hall E på stand E03-03.

Søndag:

  • Kl. 1130-1330 på stand hos Solhatt Økologisk hagebruk. Jeg er tilgjengelig for en prat. Solhatt har med frø-pakkene Maria`s favoritter, som du får kjøpe til spesial-pris!
  • Kl. 1500 på stand hos Norsk Hagetidend. Jeg er tilgjengelig for en prat om løst og fast i kjøkkenhagen.

Jeg er selvfølgelig også veldig stolt over at det er mitt fjes som pryder fremsiden på messe-magasinet, (se hovedbildet) i tillegg til en tre-siders artikkel om meg og min kjøkkenhage. Klikk her for å lese hele messemagasinet! 

Jeg gleder meg som en unge til å se og treffe så mange hage-glade folk! Kanskje blir det også med en rar hage-nisse, eller et aprikos-tre med hjem i kofferten, om det finnes?  Håper vi ses!

En kommentar om “Det grønne skafferi på HAGEMESSEN!

  1. Lykke til!! Eg er super inspirert etter foredraget ditt i Askvoll. Har laga flettgjerde i skråninga!! Og vinduskarmen er full i sådder. :-)Ank

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: