fbpx

Vil du ha KJØKKENHAGEBREV fra meg?

Kjære kjøkkenhage-venner!

Idag har jeg en spennende nyhet å komme med!

Med jevne mellomrom kommer jeg til å sende ut et kjøkkenhagebrev på e-post. Dette brevet kommer til å skille seg litt ifra andre blogginnlegg ved at det skildrer litt mer hva jeg gjør akkurat nå og planlegger å gjøre fremover. Det kommer til å omhandle et eller to tema som er aktuelle for denne måneden, samt en påminnelse om tidligere innlegg du kanskje har gått glipp av?

Canon_2017-10-04 17.38.56

Jeg tipser om fem favoritter å så i det aktuelle tidsrommet, samt at jeg kommer til å dele noen oppskrifter på mat fra kjøkkenhagen.

Jeg har også noen fine samarbeidspartnere som gir rabatterte priser ved kjøp av produkter i deres nettbutikk, tilknyttet månedens tema. Dette får du kun tilbud om her, og du kan være trygg på at dette kun er produkter jeg står inne for.

Det første kjøkkenhagebrevet kommer til å omhandle potet og setteløk, der jeg gir tips til hvordan jeg dyrker de for å få en tidlig avling allerede i juni. Da er det naturlig at første samarbeidspartner tilbyr rabatterte priser på akkurat settepotet og setteløk.

Håper du vil være med? Det er selvfølgelig helt gratis.

Registrer din e-post adresse i skjemaet under og du er igang!

PS: ikke send meg en e-post eller beskjed gjennom andre kanaler at du ønsker å bli satt på listen, med mindre du har forsøkt å registrere deg selv uten å få det til. Ber om forståelse for at jeg ikke har kapasitet til å legge inn alle manuelt. Det er derfor jeg har dette skjemaet under!

Velkommen!

2019-03-21/Maria Berg Hestad

Meld deg på mitt nyhetsbrev - få mye inspirasjon og gode tilbud!

* indicates required

9 kommentarer om “Vil du ha KJØKKENHAGEBREV fra meg?

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: