fbpx

Høster fra overvintrede planter i tunneldrivhus FEBRUAR -YouTube-klipp

I nytt YouTube-klipp kan du se hva som vokser i mitt uoppvarmede tunneldrivhus sent i februar. Ved publiseringstidspunkt, 10.mars 2018, knapt to uker senere enn opptaket ligger snøen igjen tykt over kjøkkenhagen og det er flere minusgrader. Dette påvirker ikke disse plantene, som har overlevd den lange og variable vinteren. De er tilpasset og nå er det ingenting som kan stoppe de – nå vender lyset tilbake og de begynner å vokse for fullt.

Å overvintre planter i drivhus, tunnel eller bare en pallekarm med lokk er ikke mye arbeid, de greier seg stort sett selv på vinteren, de skal ikke ha verken vann eller næring fordi de vokser ikke – de bare overlever. Men forspranget er helt fenomenalt. Klikk på bildet under for å se videoen.

Om du liker den, blir jeg veldig glad om du vil abonnere på kanalen min, som er helt gratis. Da gir du et signal til YouTube om at dette er innhold settes pris på, slik at jeg kan nå ut til flere med mitt budskap. Da kanskje vi kan bli enda flere som kan dyrke mat midt på vinteren her i Norge.

For å abonnere på kanalen min, må du åpne videoen i YouTube. Det gjør du ved å klikke på klippet over, så klikke på «YouTube.com» nederst til høyre. Da kommer du inn på YouTube og den røde «abonner»-knappen dukker opp nederst til høyre for videoen min.

2019-03-10/Maria Berg Hestad

En kommentar om “Høster fra overvintrede planter i tunneldrivhus FEBRUAR -YouTube-klipp

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: