fbpx

Oversikt foredrag 2019

Jeg er så glad for å kunne fortelle at våren 2019 er jeg fullbooket med foredrag. Hele 16 foredrag blir det og to turneer.

Neste års tema er «Selvforsyning på egen tomt – dyrk alle grønnsakene familien trenger». I dette foredraget forteller jeg hvordan jeg tenker for å kunne klemme ut maks avling over lang tid fra den 300 kvadratmeter store kjøkkenhagen, hva som er de enkleste grødene å bli selvforsynt på og hvordan familien vår spiser. Det blir også en bolk om hvordan jeg skaper en mest mulig bærekraftig kjøkkenhage, basert på lokale ressurser, samtidig som det sparer både tid og penger.

Det er de lokale hagelagene ved de aktuelle stedene som er arrangør, så sjekk ut deres hjemmesider eller Facebook-sider for mer informasjon om sted og klokkeslett. Jeg vil forsøke å oppdatere dette blogginnlegget med linker til Facebook-arrangementene når de er klare fra arrangørene – da legger jeg linken inn i under hvert Sted i tabellen under.

I februar og mars skal jeg på turnè i henholdsvis Sogn og Fjordane og i Bergensområdet, med fire foredrag på rappen innenfor en uke, så bor du disse stedene er det god sjanse for å få med deg foredraget en av dagene.

Her er stedene jeg kommer til å besøke 2019:

Bergen, Laksevåg

Dato Sted
Januar 23. januar Molde
31. januar Bergen, Eidsvåg
Februar 4. februar Nordfjordeid
5. februar Askvoll
6. februar Florø
7. februar Sogndal
13. februar Ålesund
28. februar Stjørdal/Malvik
Mars 4. mars Bergen, Laksevåg
5. mars Bergen, Fana
6. mars Bergen, Odda
7. mars Os, Hordaland
9. mars Oslo 
28. mars Aukra
April 4. april Volda
Juni 29. juni Hagefestivalen på Dokka

Jeg kommer til å dele arrangementene og dette innlegget på min Facebookside når de er klare og det nærmer seg, men merk at deling av arrangement er noe av det man når færrest folk med via Facebook, så ikke anta at det automatisk dukker opp i din FB-strøm. Vil du være helt sikker på å få det med deg bør du notere deg datoen og aktivt søke informasjon når det nærmer seg.

Håper vi ses 2019!

2018-12-18/Maria Berg Hestad

En kommentar om “Oversikt foredrag 2019

  1. Høres ut som et spennende foredrag! Men veldig synd for meg at eneste sjanse til å se det er en kveld jeg må på et annet møte… Jeg får greie meg med bloggen intill videre… 🙂

    Hvis du tar imot ønsker om innlegg som passer til dette temaet hadde jeg satt veldig pris på hvordan du tenker om lys/sol-forhold når du planlegger hvor i hagen du kan dyrke hva. Vi har en stor del av hagen (der det ellers passer best med grønnsaker) som kun har sol på formiddagen. Vet du om dette er nok lys for f.eks. poteter, løk, kål, gulrøtter osv? Tomat, squash og gresskar trenger vel mye sol, så de prøver jeg å finne steder til andre steder i hagen – men så burde jeg jo få til vekst-skifte også…

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: