fbpx

Nytt YouTube-klipp: Høster POTET fra kompostbed rett på plena!

Link til nytt YouTube – klipp under, om hvordan avlingen av potet ble i kompostbedet rett på plena – denne tørre sommeren. Jeg får mye større avling når jeg setter potet i mine kanon-fine jord i kjøkkenhagen, men dette er en veldig fin måte å skape nye bed på rett og slett  og få en avling av potet samtidig – da får man heller nøye seg med litt mindre avling, man vinner totalt sett. Jeg gjør også noen vurderinger om hvor mange «fold» jeg har fått, altså hvor mange poteter hver enkelt settepotet leverer.

I en annen video skal jeg vise hvordan jeg har anlagt bedet, men nå ble det hvordan jeg høster det først – litt som i Bakvendtland.

Om du vil at jeg skal lage flere videoer, så setter jeg stor pris på om du vil abonnere på kanalen min, det er gratis og da får du med neste gang jeg legger ut noe. Samtidig sender du et signal til YouTube om at dette er verdsatt materiale, som dermed viser det til flere.

Klikk på bildet under for å gå til YouTube-klippet.

2018-10-01/Maria Berg Hestad

En kommentar om “Nytt YouTube-klipp: Høster POTET fra kompostbed rett på plena!

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: