fbpx

Kjøp frø av årets tomatfavoritter

NB: JEG SELGER IKKE DISSE FRØene LENGER. Kanskje på et senere tidspunkt! 

Følgende er i sortimentet:

Brandywine

IMG_6807.JPG

Blue beauty

IMG_6816.JPG

Bundevice

IMG_6811.JPG

Sputnik

IMG_6812.JPG

Hundreds and thousands (100`s & 1000`s)

IMG_6841.JPG

Du kan lese mer om hvorfor disse er mine favoritter i år her; Årets tomatfavoritter!

Frøene kommer i frøposer jeg har brettet og dekorert av meg.  Tomatene og frøene er dyrket helt uten kunstgjødsel og sprøytemiddel eller andre preparater, posene er laget av miljøvennlig kvistpapir.

IMG_6975
Slik ser frøposene ut i en konvolutt. Dekoren og papiret kan avvike litt fra bildet, men ikke mye.

Bestillings- og betalingsinformasjon

Send meg en e-post på mbhestad@gmail.com med hvilke frø du ønsker. Legg ved navn og adresse dit det skal sendes. Du får en bekreftelse på at jeg har mottatt bestillingen og betalingsinfo.

De koster 30 kr/stk og inneholder ca. 7 frø. 40 kr kommer i tillegg per forsendelse inkluderer konvolutt og porto. Man kan betale både med VIPPS og bankkontonummer. Jeg setter i UT-kurven når betalingen er mottatt.

Jeg samler opp bestillinger i løpet av en uke og sender ut på mandag/tirsdag, så langt lageret rekker. (Om du ønsker 100 & 1000, vær obs på å måtte vente ett par uker).

Vil du lære hvordan du selv bretter frøposen og tar egne frø av tomat, kan du se videoen under.

2018-09-07/ Maria Berg Hestad

7 kommentarer om “Kjøp frø av årets tomatfavoritter

  1. Vi har dyrkingskasser med masse sol i bakgården, men ikke noe drivhus. Hvilken sorter kan vi bruke da? Vi har veldig lyst til å prøve noen av sortene som du har om de kan passe hos oss.

    1. Jeg har dyrket alle disse på friland i år med fint resultat. Bundevice, Sputnik og 100&1000 er tidligst, men også Blue Beauty og BrandyWine har rukket å modne ute her, selv om de er litt senere. Om de ikke rekker å modne hos deg (jeg vet ikke hvor du holder til) så tar du de inn så får de ettermodne innendørs evt, det er ikke verre enn det.

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: