fbpx

Det grønne skafferi i sosiale medier!

Jeg har etterhvert utvidet mine plattformer for å dele mine tips og triks til den som vil lære mer om hvordan drive en liten, eller stor kjøkkenhage. I disse kanalene kan du følge meg og Det grønne skafferi per august 2018:

Blogg: Detgronneskafferi.com og .no

Bloggen bruker jeg til å skrive lenger artikler om grønnsaker, hvordan skape jord eller hvordan jeg rekker å drive kjøkkenhagen.

Facebook: Det grønne skafferi

Her deler jeg artiklene og når ut til flere enn de som følger bloggen. Jeg deler også info om arrangement og lignende, så følg meg gjerne der, så er det størst sjanse for at du får med deg det som skjer. Det er på Facebook jeg har den største antall følgere.

Instagram: @mbhestad

På Instagram deler jeg mer hverdagslige oppdateringer og små tips og triks i nuet. Jeg har også prøvd meg på noen video-storys, som jeg har lyst å prøve mer av.

YouTube: Maria Berg Hestad

Jeg har laget noen YouTube-videoer på hvordan jeg gjør med det ene eller andre i kjøkkenhagen. Noen ganger er video det beste og enkleste for å illustrere, da publiseres det som regel på Youtube.

Jeg driver også en Facebook-gruppe, «Grønnsaker fra hagen». Bli med der du også og treff likesinnede og del erfaringer og frustrasjoner med oss!

Norsk Hagetidend: fast spaltist

Kanskje ikke et sosialt medium, men verdt å nevne likevel. Jeg er fast spaltist i Norsk Hagetidend som kommer ut 10 ganger i året. Det er de beste artiklene og de beste bildene av kjøkkenhagen som havner her – bli medlem av Hageselskapet du også og få bladet i postkassen.

Grunnen til at ikke alt heter Det Grønne skafferi, er den enkle grunn at jeg ikke har endret mine kontoer, men beholdt mine private, som jeg hadde før Det grønne skafferi. Oppstyret rundt Facebook den siste tiden tyder også på at det kan være fordelaktig å fremstå som privatperson, og ikke et foretak i sosiale medier, derfor har jeg ikke tatt jobben med å endre. Håper dere finner frem tross det!

Det er noen som hører fra seg og spør om «vi» vet svaret på det ene eller andre. Det er bare jeg, Maria Berg Hestad, som står bak Det grønne skafferi. Jeg har ingen til å hjelpe meg, verken i kjøkkenhagen eller med bloggen, med unntak av barna som noen ganger slår til med å plukke grønnsaker eller stiller opp som fotografer! Samboeren bidrar på sitt vis med å ta seg av barna halve tiden og renovere huset vårt når han har litt tid til overs, men grønnsaker det vil han helst bare spise, ikke dyrke.

2018-08 Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: