fbpx

Fyller flettet bed i skråningen

Nytt YouTube-klipp om hvordan jeg fyller det flettede bedet i skråningen. Jeg fyller det ikke med jord, av den enkle årsak at det har jeg ikke mengder av. Dessuten er jord veldig tungt å flytte på, og dette er spesielt viktig når man skal jobbe i en skråning.

Se videoen under for mer spesifikke instruksjoner om hvordan jeg gjør for å samle opp mest mulig vann, som er den største utfordringen i denne bratte skråningen.

Om du vil få med deg flere videoer fra meg, så er det gratis å abonnere på kanalen min. Dette er en viktig tilbakemelding til meg og til YouTube om at det jeg lager er verdsatt, så jeg setter stor pris på om du vil abonnere.

Håper du vil like den!

18.06.2018/ Maria Berg Hestad

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: