fbpx

Foredrag og kurs 2018

Kunne du tenkt deg at jeg besøker ditt hagelag eller annen forening og holder foredrag? Ta kontakt da vel! Jeg har ledige foredrag både høsten 2018, samt vår og høst 2019! 

Foredraget «Lag din egen jord – dyrk din egen mat»

Dette foredraget omhandler min dyrkningsfilosofi og om hvordan jeg har skapt, og fortsatt skaper jord i min kjøkkenhage, uten å grave og uten å kjøpe jord, gjødsel eller andre remedier. Jeg forteller også om hvordan jeg klarer å drifte og vedlikeholde en 300 m2 stor kjøkkenhagen, ved siden av jobb og familie. Vi har en enebolig i byen, Molde, og kjøkkenhagen forsyner oss med alle grønnsakene vår tre-barns familie behøver mellom juni- desember. Dette foredraget passer vel så bra høst som vår.

2017-08-17 10.52.21

Foredraget «Dyrk hele året»

Dette foredraget omhandler hvordan jeg dyrker grønnsaker hele året; inne, ute, i drivhus, tunnel, i kasser på friland og i vinduskarmen. Ved å vite hvilke sorter man skal satse på til hvilken tid, er det mulig å høste noe grønt og egendyrket hele året, uten noe ekstravagant ekstralys eller oppvarmet drivhus. Den norske sesongen er så mye lenger enn man kanskje tror. Å høste egendyrket feldtsalat, eikebladsalet, rosenkål, purre og grønnkål midtvinters, istedenfor å importer isbergsalat fra Spania er et stilltiende klimatiltak, som i tillegg smaker så godt!

20170302_150641-COLLAGE.jpg

Kontaktinfo

Send meg gjerne en melding på Facebook/Messenger eller send e-post til mbhestad@gmail.com.

Ser frem til å høre fra deg!

/Maria Berg Hestad 4.mai 2018

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: