fbpx

Foredrag og kurs 2018

Kunne du tenkt deg at jeg besøker ditt hagelag eller annen forening og holder foredrag? Ta kontakt da vel! Jeg har ledige foredrag både vår og høst 2018! Nå har babyen blitt snart ett år, og jeg kan reise litt lenger enn jeg har kunnet tidligere – så ikke vær redd for å ta kontakt om du skulle bo ett stykke unna Molde.

Lag din egen jord – dyrk din egen mat

Foredraget «Lag din egen jord – dyrk din egen mat» omhandler min dyrkningsfilosofi og om hvordan jeg har skapt, og fortsatt skaper jord i min kjøkkenhage, uten å grave og uten å kjøpe jord, gjødsel eller andre remedier. Jeg forteller også om hvordan jeg klarer å drifte og vedlikeholde en 300 m2 stor kjøkkenhagen, ved siden av jobb og familie. Vi har en enebolig i byen, Molde, og kjøkkenhagen forsyner oss med alle grønnsakene vår tre-barns familie behøver mellom juni- desember.

Jeg har holdt foredraget for hagelag i hele Møre og Romsdal i år, og må si det har blitt veldig godt mottatt. De fleste har meldt om at det kommer flere enn forventet, som sier noe om at temaet fenger, samt at mange gir gode tilbakemeldinger både direkte og indirekte ved å bli følgere på facebook – noe jeg setter stor pris på.

Kurs i praktisk oppstart av kjøkkenhage

Til våren planlegger jeg også ett kurs i hvordan man praktisk starter opp med en kjøkkenhage på plena si – uten å måtte kjøpe dyre remedier. Noen få sekker jord og frø er det eneste som skal til for å starte opp en kjøkkenhage på 10-15 kvadratmeter. Dette tenker jeg å avholde i Molde i første omgang, tid og sted er enda ikke bestemt, men det blir i mars/april slik at de fleste rekker å hive seg på og anlegge en kjøkkenhage etterpå i egen hage. Det blir en teoretisk og en praktisk del. Gi gjerne tilbakemelding om du er interessert i å være med på dette. Kun få plasser.

Kontaktinfo

Send meg gjerne en melding på Facebook/Messenger eller send e-post til mbhestad@gmail.com.

Ser frem til å høre fra deg!

/Maria Berg Hestad 4.oktober 2017

 

 

 

 

 

 

Kommentarer er stengt.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: